Kérem telepítse a Flash playert!

Get Adobe Flash player

Projekt neve: Zuzu 98 Kft. Egészségfejlesztési program


Egyéni szám: TÁMOP-6.1.2/A-09-1-2010-0898


A projekt időtartalma: 2011.03.24-09.24-ig.

ZUZU 98 Kft. pályázatot nyert a TÁMOP - 2009 -6 - 1 - 2/A - 09/1 Egészségre Nevelő és Szemléletformáló Életprogramok nevű projekten, melynek keretében a dolgozók egészségesebb életvitelét, egészségesebb gondolatformálását tűzte ki célul.   Cégünknek fontos a dolgozók egészsége, hisz mind szellemileg, mind fizikailag, testileg „ép" személy hatékonyabb munkavégzésre képes, kevesebbet beteg.

Projekt leírása:

Célja, hogy dolgozónk szemlélete pozitív irányba megváltozzon. Feladat a jobb csapatszellem kialakítása, egészségesebb életvitelre nevelés, felhívni a problémákra a dolgozó és vezetés figyelmét. Megoldást szeretnénk mutatni, miként lehet a stresszt csökkenteni.

Az egyik legnehezebb feladat a konfliktuskezelés, az előre nem várt események gyors és szakszerű lereagálása. Képzésünk erre is kitér, hogy a mind magasabb szinten tudjuk a vásárlókat, megrendelőinket kiszolgálni.

Az következő programokon vesznek részt dolgozóink: csapatépítő foglalkozás, stressz kezelő technikák elsajátítása, sportvetélkedő szervezése, konfliktuskezelés a gyakorlatban, találkozás magyar olimpikonokkal „jó gyakorlat" bemutatás játékos feladatokkal, sportnap, életvezetési tanácsadás gyakorlati példákkal, magyar olimpikonokkal öngondoskodás képességének fejlesztése bemutatás játékos feladatokkal, stressz prevenciós technikák, csoportos facilitáció, orvosi vizsgálatok és tanácsadás.

A program befejeztével vélhetően kevesebben fognak dohányozni, többet fognak sportolni, melynek hatására hatékonyabbak lesznek mind szellemileg, mind fizikailag.

Kedvezményezett neve és címe:

ZUZU 98 Kft.
4031 Debrecen Kishegyesi út 269.
tel: 52/522-790, fax: 52/998-508


Közreműködő szervezet: ESZA Nonprofit Kft .Telefon: (1) 273-4250
E-mail: hazaitamogatas@esza.hu
Postacím: 1590 Budapest, Pf. 102.


- Nemzeti Fejlesztési Ügynökség - www.nfu.hu
HEFOP - Értékünk az ember Humánerőforrás-fejlesztési Operatív Program - www.hefop.hu
- Közreműködő szerverzet - ESZA Nonprofit Kft. - www.esza.hu
ZUZU 98 Kft. © 2012